Tuesday, September 8, 2009

bukak notes tuuu...

jam baru kul 6.14 ptg..lambat gi nk buke pose ni..mknn sume da siap msk..
arini aku jht ckit..aku ponteng kls last klu 5 td..
asalnye x niat pun nk ponteng..
tp tetibe tgk langit cm gelap jer..kang x sempat aku blk lak kang...
tu yg trs je blah blk umah..huhu..sori dr. cheow!
td test..cm biase, aku study last minit...
sejht-jht aku pun, blom penah lagi la aku buka notes ms exam..
kire baik gak la aku ni..
tp td, slambe badak je mat2 saleh dpn aku tu buka notes..
kompom2 la jwpn 100% tepat..
xleh blah tol ar..
patut pun relex jer lepak x study..
ade strategi rupenye..
ceh..igtkan mat saleh ni hebat la sgt..
berdisiplin..pandai..
ntah hape2 jer...
geram tol aku..da la depan aku jer kot..
rasa cam nk jerit je kt situ "eh, nape tgk note..test kt malaysia ni xleh tgk notes la"..
juz in case diorg xtau rule kt universiti malaysia..
haisy..mat saleh ke, mat x saleh ke..same je..
nama manusia, tetap manusia..
mls nk respek da..

2 comments:

fillah88 said...

nnti mnggu depan i nak jumpa U kat fakulti!!!

-dr. cheow-

tqah said...

dr cheow versi ayie..haha..

UiTM di hatiku..

UiTM di hatiku..