Wednesday, April 11, 2012

awak..dan..dia..

Awak, saya nak minta maaf. sebab dah menduakan awak. saya tak berniat nak tinggalkan awak, tak berniat nak lupakan awak. tak langsung!

awak banyak berjasa kat saya. macam-macam kita dah harungi sama-sama. susah, senang, suka, duka. saya sayang awak. sangat-sangat!

tiap kali ada hal yang jadi kat awak, saya pun sama rasa sakit. bila awak luka sikit, saya 1000 kali lagi terluka. saya sanggup buat apa je untuk awak. saya sanggup berhabis duit, masa dan tenaga untuk awak. sume tu, sebab saya sayang dan hargai awak.

tapi sekarang, bukan awak sorang je yang ada dalam hati saya. terus terang saya cakap, kasih sayang saya dah terbahagi. saya minta maaf banyak-banyak. saya masih sayang awak, sama banyak macam dulu. tapi dalam masa yang sama, saya dah sayangkan orang lain jugak.

awak, peredaran masa, keperluan, peningkatan umur saya, buat saya terpaksa pilih dia jugak. saya perlukan dia. saya sangat perlukan dia dengan keadaan saya sekarang ni. saya minta maaf lagi sekali.

saya janji, saya takkan abaikan awak walaupun saya dah ada dia. saya akan jaga awak, sama macam dulu. cuma saya nak awak paham, saya tak boleh luangkan masa dengan awak macam dulu-dulu. awak kena paham yang saya kena jaga dia jugak. kena temankan dia jugak. kena luangkan masa saya yang terhad ni, untuk dia dan awak. saya nak minta maaf awal-awal, kalau masa akan datang nanti saya berubah. saya lebihkan dia dari awak. saya minta maaf. saya manusia biasa. tak lepas dari kekurangan. saya akui yang dia, adalah impian saya. saya bersungguh-sungguh untuk memiliki dia. mungkin, kasih saya akan lebih pada dia. mungkin. saya minta maaf awak.

dia ada semua ciri yang saya idamkan. saya harap awak paham.

Mr Revo, saya minta maaf~~~
dia..pakwe ensem saya~~
No comments:

UiTM di hatiku..

UiTM di hatiku..